A Família Camping 2022-ben nyitja meg kapuit a kempingezni vágyók előtt Balatonőszödön, szabadstrandtól 700 m-re.

Balatonőszöd Somogy megyében, a Balaton déli partján, Balatonszárszó és Balatonszemes között található. Legegyszerűbben közúton közelíthető meg, a 70-es főútról és az M7-es autópályáról egyaránt közvetlenül elérhető. A legközelebbi vasút- illetve hajóállomás is Balatonszemesen található.

A település csaknem két kilométeres Balaton-parti sávval rendelkezik. A nyolc hektáros területtel rendelkező Ligetes strand a település egyetlen ingyenes strandja, a Tündér utcán keresztül könnyen elérhető.

A strand fás-ligetes területével a csendes kikapcsolódásra fekteti a hangsúlyt, ezért a nagycsaládosok körében igen elterjedt. A szabadstrand lassan mélyülő vizének köszönhetően a kisgyerekek is kedvükre pancsolhatnak, vagy a modern játszóteret is kipróbálhatják két fürdés között.

Vízibicikli kölcsönzésre is van lehetőség, a sport kedvelőknek sakk asztal, ping-pong, vízi kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, strandfoci biztosított. A Ligetes strand területén modernizált mosdók, öltözők és zuhanyzók is kialakításra kerültek, valamint büfé kínálatából is kedvükre válogathatnak

A kemping új építésű, csendes környezetű. 7000 m2 területen helyezkedik el.

50 lakókocsi beállására alkalmas, ezenkívül sátorhelyeket is tudunk biztosítani.

Külön vizesblokk áll rendelkezésre a kemping területén, kulturált női-férfi zuhanyzókkal, mellékhelyiségekkel. Főzési lehetőség, kerti pavilonok, tűzrakóhely. Mosási lehetőség.

Extra szolgáltatásként ingyenes WIFI hozzáférés várja kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

Kutyák és egyéb háziállatok a kemping területén engedélyezettek

A környék számos gyönyörű látnivalót és kirándulóhelyet ígér a túrázni vágyóknak.

A Balatont megkerülő bicikliút a kemping közelében halad el.

 

Április 15-től szeptember 30-ig várjuk kedves vendégeinket.

Família Camping csapata

A Kemping térképe